КОНКУРСИ

Святковий концерт для бійців АТО
04.10.2015

У переддень свята Дня захисника України з відчуттям глибокої шани і вдячності учні ЗОШ№6 щиро вітали військовослужбовців 28 окремої воєнізованої бригади. Подібні заходи школа влаштовує не вперше. Зустрітись та поспілкуватись з воїнам, які повернулися зі Сходу,- найкраща можливість подарувати свою любов та повагу захисникам. Ця зустріч була організована при допомозі волонтерів. Діти, батьки та вчителі завжди беруть активну участь у збиранні гуманітарної допомоги, яку передають у зону АТО. Тому що ніхто не може бути стороннім тих подій, які відбуваються у країні.

На концерті лунали щирі вітання, побажання миру і злагоди, патріотичні пісні. Дітям та вчителям було дуже важко стримувати емоції, у всіх на очах були сльози… Адже, кожен з них розуміє, з чим довелося зіштовхнутись військовим на Сході.

Годі й говорити про важливість подібних заходів. Військові з вдячністю приймали подарунки, у них на очах щирі сльози радості. Дитячі посмішки та увага надають хлопцям сил знову йти захищати країну, дають сил вірити у перемогу. А дитячі малюнки стають своєрідними талісманами, що символізують підтримку, взаємодопомогу та розуміння.

Розмова, що відбувалася між учнями школи та військовослужбовцями видалася складною. Бійцям важко було згадувати страшні, трагічні хвилини боїв. Але вони змогли донести до серця кожної дитини біль, гіркоту і правду війни. Вони запевнили дітей, що наше місто, країна будуть захищені. Бійці були розчулені тим, що зал в єдиному пориві піднявся та вітав справжніх героїв, що є творцями новітньої історії України. Наостанок діти домовилися про наступні зустрічі і з нетерпінням чекатимуть наших воїнів живими та з перемогою.

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.