КОНКУРСИ

Результати роботи учнівських колективів
23.01.2015

I тиждень нового семестру пройшов змістовно і весело. До Всесвітнього дня Спасибі учні 1-9 класів підготувалися грунтовно і творчо. Як завжди зворушливими були виступи початкової школи у віршах. Найоригінальшим був виступ 2-А класу – слово “спасибі” вони виклали за допомогою власних рук. Учні 6-А класу: Іванов Віктор та Рознін Даніїл – склали вірші про слово “спасибі”. Учні 7-А та 9-Б підготували слова подяки на 15 мовах світу. Дуже оригінальними були слова подяки в стіннівці, яку випустили учні 8-А класу, в ній вони вони дякували Діду Морозу за подарунки, однокласникам за дружні стосунки, а вчителям за знання.
До Дня народження “Вікіпедії” в школі відбувся конкурс статей про про школу. Найцікавішими були роботи Гуцаленко Ксенії (10-А), Мельник Марії , Ковальчук Дар’ї, Кравчук Катерини (8-А) та Рибалки Валерії (7-А).
Завершився тиждень данс-марафоном до Всесвітнього дня “Бітлз”. Професійно виступили дівчата 7-А, 7-Б та 9-Б класів. Відзначена робота хореографа Онищенко Катерини, учениці 8-А класу. Найемоційнішими були сольні вставки в загальний виступ класу Григор’євої Дар’ї та Закриничного Богдана. Сподіваємось, що подібні заходи в майбутньому будуть мати більше прихильників.
 

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.