КОНКУРСИ

Підсумки тижня
26.01.2015

Минулий тиждень був багатий на події. Уперше малюки брали участь у розважальній грі “Кмітливі, вперед”. Усі разом вони будували будинок дружби, а допомагали дітлахам виконувати іноді дуже складні завдання Максименко Юлія, Собко Анастасія, Чайкіна Катерина, Шелемет Вікторія, Грицюк Валерія та Корабльова Наталя.
Учні 2-4-х класів мандрували сторінками казок відомих письменників “Незнайка в Солнечном городе”, “Золотой ключик”, “Бременские музыканты”.
До Всесвітнього дня обіймів в школі відбувся флешмоб для учнів 11-А та 1-Б класів. Задоволеними лишилися і малюки, і випускники. На цьому тижні цей захід запропонований для учнів 10-А та 1-А класів.
За девізом місяця класи випускали стіннівки. Найзмістовнішими були роботи 9-Б та 8-А класів. Гарно оформили свою газету редколегії 5-Б та 11-А класів. Сподіваємося також побачити стіннівки 5-А та 6-А класу.
Підводячи підсумки творчих конкурсів, зазначимо, що статті про школу, які написали Федоряк Катерина, Рибалка Валерія та Мельник Марія, будуть розміщені у Вікіпедії та вже розміщені на сайті школи.

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.