КОНКУРСИ

Підсумки екологічного конкурсу
08.05.2015

7 травня учнівська рада на чолі з адміністрацією школи підводила підсумки конкурсу “Знайомі незнайомці. Галерея кімнатних рослин” в рамках екологічного місячника, що тривав з 14 квітня по 5 травня. Основним завданням конкурсу було: естетичне оформлення класних кімнат, збагачення видового складу кімнатних рослин та набуття знань про необхідні умови для догляду за кімнатними рослинами. Класні колективи активно взяли участь у цьому конкурсі, довівши свою небайдужість у ставленні до природи. Класні кімнати стали тепер набагато затишнішими, красивішими та охайнішими завдяки новим рослинам.
Оцінювання результатів конкурсу проводилося за такими критеріями: рівень естетичного оформлення кабінетів, естетичного вигляду кімнатних рослин, оригінального оформлення вазону для квітів та наявність паспорта для кожної рослини.
Місця розподілилися таким чином:
I місце здобули класні колективи: 1-А, 1-Б, 3-А, 4-А, 5-А, 6-А, 8-А.
II місце здобули класні колективи: 2-А, 2-Б, 7-Б.
III місце здобули класні колективи: 3-Б, 9-А, 9-Б, 10-А, 11-А.
IV місце здобув класний колектив 5-Б.
Особливо хочеться відзначити класні колективи 1-А і 1-Б, які представили оригінальне оформлення квіткових вазонів у різних стилях, 2-А, що крім квіткових рослин, вирощує й культурні рослини на підвіконнях, досліджуючи їх особливості. Найкращу паспортизацію рослин провели учні 3-А, 4-А та 5-А класів, найбільш естетично оформленими були кабінети 6-А та 8-А класів.
На жаль, класний колектив 5-Б не взяв активної участі в цьому екологічному конкурсі.

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.