КОНКУРСИ

Країною Сонця, що сходить
16.11.2017

Знайомство учнів ЗОШ№6

з

«Країною Сонця, що сходить»

Учні школи, батьки, представники громадських організацій, працівники школи з натхненням та творчо продовжують висвітлювати події, які пов’язані з Роком культури Японії в Україні.

Так спочатку навчального року в школі відбувся майстер-клас з пошиву кімоно, який проводила виконавчий директор товариства японської культури « Татікадзе» Зінов’єва Галина Юріївна. Ці костюми використовувались в КТС 3-А класу (народна японська казка «Хвалькуватий Гембей»), у мультиплікаційному фільмі, який за мотивами народної японської казки « Одноокий та Двоокий» зняла учениця 10-А класу, долл-блогер Айша Кеня.

Зінов’єва Г.Ю. провела майстер-клас з написання японських ієрогліфів для учнів 1-11 класів. За участю директора цього товариства була знята наступна медіапрограма « Велика перерва», присвячена японським традиціям. Завдяки товариству японської культури вийшла в прямий телеефір програма «Розмова на тему. Японія очима дітей», в якій взяли участь Айша Кеня та педагог-організатор Куценко Г.Ю.

Яскравим був конкурс читців японської, німецької та української поезій, який проходив у формі «Триади»- поєднання мистецтва слова, музики, живопису.
Дивовижно лунали японські ренги, хокку та танка у супроводі етнічної японської музики, а доповненням до виступу були не тільки картини японських художників, а й нецке-скульптурні мініатюри.

Бажаючих познайомитись ближче з японською літературою запрошуємо 08.12.17 відвідати КТС 6-8 класів .

Пресцентр школи

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.