КОНКУРСИ

«Школа і родина – зірка єдина»
17.10.2018

13 жовтня в Миколаївській ЗОШ №6 відбулося родинне свято «Школа і родина – зірка єдина». Захід був ніби зітканий з добра і щирості, ніжності і зворушливості, всім учасникам було весело, сонячно і затишно.

Метою організації свята було об’єднати в єдину команду батьків, дітей і вчителів. І це вдалося. Вдалося побачити активних, творчих і талановитих батьків із дітьми на сцені. Побачити наших учнів із захопленням в очах, коли вони брали участь у майстер-класах, що проводили батьки, де можна було обрати справу за інтересами та отримати подарунок зроблений власними руками. Відвідати осінній ярмарок, де було так багато цікавого й смачного. А також повболівати за вправних і згуртованих учнів і батьків на спортивних змаганнях. Всі мали можливість проявити себе, показати свої таланти.

Родина – це найважливіше для кожної людини, тож дуже хочеться, щоб в кожній сім’ї панували мир і спокій, злагода і любов, а школа була тим осередком, де об’єднуються родини.

Організатори свята, педагоги початкової школи під керівництвом Хортів Г. В., заступника директора з навчально-виховної роботи, планують зробити такі свята традиційними в освітньому закладі.



Назаренко С.Ю.
вчитель початкової школи

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.