КОНКУРСИ

зустріч з орго Джерело
14.11.2019

Сьогодні в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 відбулась зустріч з представниками Очаківської реабілітаційної громадської організації «Джерело» центру ресоціалізації наркозалежної молоді. Ініціювали цю зустріч голова організації «Миколаїв – єдина родина» Чайка Владислав Дмитрович та управління освіти Миколаївської міської ради.

Вихованці центру зворушливо та чуттєво передали своєю виставою всі кроки життя «до та після» початку вживання наркотичних речовин. А після вистави, мов сповідь, пролунали їх слова, які зачепили серця і школярів і всіх дорослих, що були в залі.

Наприкінці зустрічі діти мали змогу задати питання учасникам та почути їх відповіді.

«Я дуже вдячна цим людям, які, дивлячись нам у вічі, розповіли, як важко буває за межею життя, за межею здорового глузду. Як складно опинитися без родини, без цілі…»

«Ця зустріч дала нам змогу зрозуміти, що наркотики – це зло, що потрібно вміти контролювати свої почуття, емоції. Адже втрата зв’язку з оточуючими може мати жахливі наслідки, які можуть призвести до втрати довіри близьких людей, і ти не в змозі будеш відрізнити реальність від ілюзії…»

Діти та вчителі дуже вдячні учасникам спектаклю за зустріч.

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.