КОНКУРСИ

Увага! Дистанційне навчання
29.10.2020

До уваги учнів школи та їхніх батьків!!!

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 23 жовтня 2020 року, з 26 жовтня 2020 року місто Миколаїв Миколаївської області віднесено до територій з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

У зв’язку з цим з 02.11.2020 Миколаївська загальноосвітня школа I-IIIступенів №6 розпочинає ІІ чверть за дистанційною формою навчання. Працюємо на платформі HUMAN у синхронному та асинхронному режимі. Розклад занять не змінено. Його можна побачити на особистій сторінці учня у сиситемі HUMAN. Наше завдання – залучити усіх здобувачів освіти до роботи. Тому, у разі відсутності у учня гаджетів, комп’ютера, інтернету, за узгодженням з класним керівником, вчителі надаватимуть консультації у телефонному режимі, через СМС з завданнями з предметів на кожний конкретний день за розкладом.

Нагадуємо, що організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється у межах робочого часу педагогічних працівників згідно затвердженого навчального розкладу.

Просимо дотримуватися зазначеного порядку, толерантності та взаєморозуміння у спілкуванні.

Будьте всі здорові, бережіть себе й своїх дітей. Проводьте бесіди щодо профілактики дитячого травмування у побуті, формуйте у дітей навички здорового способу життя.

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.