КОНКУРСИ

Весняна толока
24.03.2017

23 та 24 квітня в ЗОШ№6 пройшла міська акція «Весняна толока», до якої приєднались і учні, і педагогічні працівники. А весняне сонечко допомогло зробити роботу по прибиранню приємною.

Ентузіазм молоді та завзятість зробили свою справу: вже після кількох годин плідної праці учні разом з вчителями зібрали чималу купу сміття, обкопали дерева та кущі, привели в порядок газони. Адже працювали з користю і для себе, і для рідної школи та міста!

Активно проявили себе учениці 7 класів. Вони, як справжні господині, показали свої вміння господарювати та любов до природи. А учні 9 класів не тільки в теорії, а й на практиці довели, що вміють працювати. Завдяки старанням наших учнів вже через декілька тижнів розквітнуть яскравими квітами клумби біля школи, а дерева і кущі віддячать за увагу зеленим нарядом.

Даний захід, який щорічно проводиться у нашій школі, це не лише прибирання, а й усвідомлення того, що людина, яка приділить увагу та час певній території, вже буде вагатися перед тим, чи смітити на ній. Адже після проведеної толоки залишається чистота не тільки довкола, а і в душі!

ЗДВР Сігачова Н.П.

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.