КОНКУРСИ

Захоплююча зустріч
08.09.2017

На початку навчального року ми традиційно проводимо Олімпійський тиждень. І сьогодні, 08.09.2017р., до нас завітали учасники параолімпійських ігор майстер спорту міжнародного класу, чемпіон України, призер чемпіонатів Світу та Європи Гриненко Богдан та майстер спорту міжнародного класу, чемпіон України, призер чемпіонату Європи, фіналіст Олімпійських ігор Козленко Андрій.

Спортсмени розповіли нашим учням про свої враження від перемог та про те, якими зусиллями вони досягаються. Провели для учнів майстер-клас зі стилів плавання та дихальної гімнастики. Відповіли на численні питання учнів. Та надали їм порад стосовно здорового способу життя та прагнення до перемог.

Спілкування з призерами пройшло у дружній та теплій атмосфері. Цікаві запитання присутніх розкрили чимало подробиць особистого та професійного життя молодих олімпійців. А наприкінці зустрічі вся шкільна родина привітала переможців та побажала їм нових досягнень, адже завтра вони від’їжджають за новими медалями на чемпіонат Світу, який відбудеться у Мексиці.

Ми вдячні Богдану та Андрію за участь у нашій зустрічі та щиро бажаємо їм нових досягнень!

ЗДВР Сігачова Н.П.

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.