КОНКУРСИ

семінар для директорів
13.10.2017
«Зібратися разом – це початок,
триматися разом – це прогрес
працювати разом – це успіх»
Генрі Форд

Під таким девізом 13.10.2017 в ЗОШ №6 відбувся міський семінар для директорів «Педагогіка партнерства учасників науково-педагогічного проекту «Інтелект України»».
Розпочався семінар з виступу директора науково-методичного центру Тарасової О.В., яка розкрила основні положення стратегії розвитку освіти в умовах реалізації завдань Нової української школи.

Позитивні емоції викликав у учасників семінару фільм про роботу школи в рамках проекту, який створили учні ЗОШ №19 – учасники телестудії «19 ТВ» та їх керівники.

Старший викладач кафедри теорії та методики дошкільної та початкової освіти МОІППО Хортів Г.В. познайомила присутніх з особливостями впровадження в роботу загальноосвітніх закладів науково-педагогічного проекту в умовах реалізації концепції Нової української школи .

Директори шкіл стали учасниками презентаційного уроку «Людина і світ» у 2-Б класі (вчитель Бондаренко В.В.) та ознайомились з організацією підготовки майбутніх першокласників до навчання за науково-педагогічним проектом «Інтелект України».

Прес-центр школи

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.