КОНКУРСИ

Дива не закінчуються ніколи…
26.12.2017

Дива не закінчуються ніколи, якщо їх робити своїми руками.

22 грудня в школі проходив фестиваль хореографічного мистецтва, в якому взяли участь учні 2-4 класів. Для них хореографом школи Коломацькою А.М. була вигадана новорічна казка “Рятуючи листи Діда Мороза”. Героями цієї веселої історії і стали малюки школи.

Розвеселі “Компютерні віруси” 2-А класу мовою танцю розповіли, як пробралися до електронної пошти Діда Мороза та зіпсували її. Вишукані “Кицьки” та бешкетуваті “Собаки” 3-Б класу повернули частину листів адресату. Два зворушливих вальси – “Завірюха” та “Зоряна феєрія” – протанцювали учні 3-А та 2-Б класів. Під час виконання цих вальсів знайшлися ще листи – замовлення від дітлахів. Далі листи Діда Мороза опинилися в “Африканській родині”, яку представляли учні 4-Б класу. Усіх глядачів підкорив африканський Дід Мороз, якого у запальному аборигенському танці представляв Тімур Орєхов. Під час усієї хореографічної казки помічниці Діді Мороза таки зібрали листи дітлахів, і все завершилось грандіозною “Запальною вечіркою” від 4-Б класу.

За творчу та натхненну працю Коломацьку А.М. нагороджено грамотою Управління освіти м. Миколаєва. Вітаємо Анастасію Миколаївну з нагородою та бажаємо їй і надалі натхнення, щастя, успіху.

“Зимовий подарунок від Пані Метелиці”

Ще один зимовий сюрприз очікував на учнів молодшої школи від юних акторів 5-Б класу. Вони підготували не просто казку, а ціле ігрове шоу. Допомагаючи “Падчирці” дістати починок з колодязя, витягнути пиріжки з печі, зібрати яблука, малюки самі стали героями казки. Конкурси, танці, пісні, подарунки від Пані Метелиці, привітання від Діда Мороза запам’ятаються дітлахам надовго. Усіх порадували запальні танці у виконанні першокласників.

А.Ю. Куценко

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.