КОНКУРСИ

Просто вчитися – чи вчитися цікаво?
09.01.2020

Чи хотілося б вам, щоб ваша дитина з радістю йшла до школи і любила вчитися?

Тоді вашій дитині – саме до нашої школи.

Це тому, що четвертий рік поспіль школа впроваджує незвичний, цікавий і ефективний науково-педагогічний проект «ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ». Це принципово нова для української школи система навчання, яка подобається як дітям, так і їх батькам. І вчителі з задоволенням ідуть на уроки до «інтелектуалів», адже проект передбачає змістовні зошити-підручники, які не набридають (в них можна писати і малювати!), відеоуроки (всі люблять кіно і мультики!), наочність, і все це створене з урахуванням вікових особливостей дітей. А головне – учні пізнають світ в системі, активно і не втомлюючись. Тому на уроках в класах «Інтелект України» завжди цікаво, і навіть домашні завдання діти роблять легко і з задоволенням.

Наразі за цією програмою у нас навчаються 185 учнів. Це два перших, два других, два третіх та один четвертий клас. Учителі: Ірина Анатоліївна Альбещенко, Олена Борисівна Моспаненко, Олена Леонідівна Пишнограєва, Альона Олександрівна Степанюк, Ольга Вадимівна Пушкаревська, Світлана Юріївна Назаренко, Зоя Григорівна Безрученкова – ініціативні, творчі, небайдужі. Під час презентаційних уроків вони знайомлять батьків с особливостями методики, змістом програми. Учні 3-4 класів, активні учасники і переможці олімпіад і конкурсів І-ІІ рівня, демонструють творчі здібності і нестандартний підхід до розв`язання завдань. На базі школи проводяться семінари для керівників шкіл, вчителів області та міста. «Інтелект України» – це всеукраїнський проект, і до програми вже приєднались школи багатьох міст України. При цьому наша школа є партнером Миколаївського обласного інституту післядипломної освіти з питань впровадження проекту.

В 2020-2021 навчальному році учні 4 класу школи перейдуть до п`ятого класу, тобто ця програма продовжиться і в середній школі.

Наші учні доводять, що вчитися можна результативно, легко і з радістю!

Related posts:

Коментування від Vkontakte
Коментування стандартною формою

Залиште Ваш коментар.

Поля, що позначені * обов'язкові до заповнення.